Managementsimulaties: train de manager van de toekomst

Een bedrijf, afdeling of team managen is een vak. Normaal gesproken leer je zo’n vak in de praktijk. Maar je kunt ook de praktijk nabootsen en zo de managers van de toekomst trainen. Dat is precies wat we bij Simenco doen met onze managementsimulaties!

 

Leren omgaan met specifieke probleemsituaties

In managementsimulaties wordt de werkelijkheid nagebootst. Deelnemers krijgen de kans theorie in de praktijk te brengen en worden uitgedaagd door problemen. Door het voorleggen van deze problemen kunnen deelnemers ervaren wat effecten van bepaalde handelingen zijn. We creëren specifieke situaties voor ze, zodat ze moeten omgaan met onzekerheden. De simulaties die wij voor je maken, kunnen inspelen op zaken als teamwork, projectmanagement of verschillende managementdisciplines.

 

Welke simulatie past bij jou?

Als ontwikkelaar van verschillende managementsimulaties kijken we altijd welk type simulatie precies past bij jouw bedrijf en medewerkers. Daarom gingen veel tevreden klanten je al voor. Naast de al ontwikkelde managementsimulaties die we voor je kunnen inzetten, hebben we ook simulaties die aan te passen zijn. Natuurlijk kunnen we ook volledig nieuwe managementsimulaties ontwikkelen die helemaal aansluiten bij jouw wensen en eisen.

 

Afgestemd op niveau en ervaring

Niet iedereen heeft evenveel werkervaring op managementgebied. Om die reden kunnen we managementsimulaties maken voor zowel ervaren als minder ervaren deelnemers. We hebben er al een aantal die je zo kunt uitproberen. Zo kom je vanzelf uit bij de serious game die precies past bij het niveau en de ervaring van jouw medewerkers.

 

Ervaar het zelf!

Neem gerust contact op met Simenco als je vragen hebt over managementsimulaties en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Wil je liever eerst zien wat een managementsimulatie inhoudt, dan laten wij het je graag zelf ervaren.