Management game

Met een management game kun jij een bepaalde strategie tot leven brengen. Gedrag is namelijk moeilijk te veranderen en veranderingen zijn lastig. Implementeren van strategie in organisaties gaat vaak hand in hand met het realiseren van een gedragsverandering. Het is daarom belangrijk om daar goed op in te spelen. Medewerkers kun je met een management game de gewenste verandering in een veilige omgeving laten oefenen. Ze ervaren en doorleven wat de verandering specifiek betekent voor hen.

De management games van Simenco laten managers en medewerkers op effectieve wijze de gewenste verandering in een spelomgeving ervaren.

Innovatieve simulaties voor educatieve toepassingen

Mensen onthouden maximaal 20% van wat ze horen, lezen of zien. Wanneer iemand echter gaat discussiëren, oefenen door simpelweg iets te doen wordt dit effect aanzienlijk vergroot tot wel 90%. Om die reden hebben wij educatieve games ontwikkeld en daaraan dus ook een management game gekoppeld. Bij Simenco geloven we er in dat een management game bijdraagt aan het leren maken van keuzes op basis van waarden en doelen. Een gezamenlijk streven bij een bedrijf of organisatie en het samen handelen zorgt voor het doorleven van waarden en strategie. Een management game maar ook een bedrijfssimulatie spelen is een bewezen effectieve methode om gedragsverandering te realiseren en bepaalde onderwerpen beter te onthouden.

Voorbeeld game

Een voorbeeld van zo’n management game door ons ontwikkeld is GS1 Category Management Game.

Category Management Game from Simenco on Vimeo.

Voordelen management games

Met de game bereik je natuurlijk een aantal voordelen. Die moeten er ook zijn om een reden hebben om een management game aan te schaffen. Hieronder hebben we daarom een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

  1. Alle medewerkers doorleven aan de hand van de game de waarden en kaders
  2. Oefenen in een veilige educatieve omgeving
  3. Vertaling naar een concreet gewenst gedrag
  4. Game wordt gekoppeld aan de dagelijkse praktijk
  5. Een goed kompas om de juiste keuzes te maken

Naast de bestaande games in ons assortiment is het ook mogelijk om een game op maat te laten maken. Op die manier kun je een maximaal resultaat behalen. Maatwerk games zijn de oplossing voor flexibel en betaalbaar inzetten van informatie.

Management game op maat bij Simenco

Wil jij graag zelf de voordelen ervaren van een management game? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciaal games ontwikkeld voor management en om aan de hand daarvan te leren. Bij ons is het ook mogelijk om een game op maat te laten maken. Neem contact op voor alle informatie.