Bedrijfssimulaties: leren door te doen

Mensen leren het snelst door te doen. Dat geldt voor jou, maar ook voor je medewerkers. Door ze via een bedrijfssimulatie kennis te laten maken met situaties, onzekerheden en beslissingen die moeten worden genomen binnen een bedrijf, presteren je medewerkers beter in de echte wereld. Dat is het uitgangspunt van de bedrijfssimulaties die wij ontwikkelen. Ons doel: jouw bedrijf en medewerkers beter en efficiënter laten werken.

 

Aansluiten op jouw doelen

Niet elke bedrijfssimulatie is geschikt voor iedereen. Daarom laten we op basis van jouw wensen in een bedrijfssimulatie verschillende zaken aan bod komen. Ook hebben we verschillende bedrijfssimulaties ontwikkeld voor ervaren en minder ervaren deelnemers. Het niveau van de deelnemers wisselt immers ook. Wat jouw trainingsdoelen ook zijn voor je medewerkers, wij zorgen altijd voor een simulatie die hier naadloos op aansluit.

 

Wij kunnen alles simuleren wat jij wilt

Tijdens een bedrijfssimulatie kunnen zaken als managementdisciplines, het belang van teamwork en aspecten van projectmanagement als leerdoel dienen. Wil je liever leerdoelen die meer op jouw eigen situatie van toepassing zijn, dan kunnen we de diverse bedrijfssimulaties ook aanpassen of zelfs geheel op maat ontwikkelen. Daarbij maakt het niet uit wat je bedrijf doet. Wij kunnen alles simuleren wat jij wilt, zodat jouw medewerkers goed beslagen ten ijs komen.

 

Voorbeelden van bedrijfssimulaties

Je kunt bij Simenco terecht voor onder andere bestaande bedrijfssimulaties die gericht zijn op Management Development-programma’s en projectmanagement. Maar ook voor een specifieke gemeentesimulatie. En zelfs een bedrijfssimulatie die studenten uit het hoger onderwijs kennis laat maken met ondernemerschap en managementbewustzijn. Je ziet het: we kunnen alle kanten op.

 

Meer weten?

Wij geven je graag een demonstratie van onze bedrijfssimulaties. Neem gerust contact met ons op daarvoor. Natuurlijk vertellen wij je ook graag meer over de mogelijkheden voor jouw situatie.