Over Ons

Simenco is dé specialist in innovatieve simulaties voor educatieve toepassingen en veranderingsprocessen.

 

Onze jarenlange ervaring

We zijn in 2003 opgericht, maar ons team heeft al sinds 1994 ervaring met het ontwerpen en implementeren van simulaties (waaronder ook managementgames en business games) voor onderwijs-, opleidings- en veranderprogramma’s in Nederland en ver daarbuiten.

 

Onze visie: learning business by doing business

Mensen leren het best en het meest effectief door ze te laten ervaren welke invloeden bepaalde beslissingen hebben. Daar zijn wij van overtuigd. Wij ontwikkelen onze diverse serious games daarom vanuit het principe: learning business by doing business.

 

Beslissingen leren nemen

Serious games van Simenco dagen deelnemers uit. In de verschillende serious games maken deelnemers onderdeel uit van een fictief bedrijf. Ze krijgen problemen voorgelegd, waarbij verwacht wordt dat ze zelf beslissingen nemen. Zo komen deelnemers tot een oplossing. Ze leren binnen de kaders van de serious game wat de uitkomsten zijn bij een bepaalde manier van zaken doen.

 

Inzicht in ervaringen

Omdat we binnen Simenco learning business by doing business als uitgangspunt hebben, stellen we de ervaringen die de deelnemers opdoen centraal. Deze ervaringen zullen zij tenslotte in hun dagelijkse praktijk weer toepassen. Wij geven hen en jou als opdrachtgever inzicht hierin.

 

Goed gesprek

Wil je meer over wat wij voor jou kunnen betekenen, of eigenlijk gewoon zien wat we maken, neem dan gerust contact met ons op. Een passende oplossing begint altijd met een goed gesprek. Als de specialist en marktleider in serious gaming in Nederland denken we graag met je mee.

Questions?

We are happy to help you

Contact

Key persons

Jeroen Hövels
Techniek

Nikola Pavloff
Sales

Frank Wattimena
Design