Managers trainen met managementsimulaties

Een bedrijf, afdeling of team managen is een vak apart. Managers kunnen het in de praktijk leren door jarenlang vallen en opstaan. Een beter alternatief is de praktijk nabootsen. Zo doen (toekomstige) managers in een relatief korte tijd ervaringen op in verschillende situaties. Ze experimenteren in een veilige omgeving, zonder directe gevolgen voor de organisatie.

 

Leren omgaan met probleemsituaties

Managementsimulaties bootsen de werkelijkheid na en leren deelnemers omgaan met probleemsituaties, bijvoorbeeld op het gebied van teamwork, projectmanagement en managementdisciplines. Hierbij ervaren de spelers de effecten van bepaalde handelingen en ze leren omgaan met onzekerheden.

 

Welke managementsimulatie past bij jouw organisatie?

Je zoekt een managementsimulatie die aansluit bij jouw organisatie en medewerkers. Naast standaard managementsimulaties biedt Simenco aangepaste en compleet nieuwe simulaties, volledig afgestemd op de wensen en eisen van jouw organisatie.

 

Voor zowel ervaren als minder ervaren spelers

Niet iedereen heeft evenveel werkervaring op managementgebied. Om die reden maakt Simenco managementsimulaties voor zowel ervaren als minder ervaren deelnemers. We hebben een aantal games die je zo kunt uitproberen.

 

Ervaar het zelf!

Wil je weten welke serious game bij jouw medewerkers past? Heb je vragen over de mogelijkheden? Of wil je de simulatie zelf ervaren? Neem contact op.

Newsarchive