Serious games voor bedrijfsleven, overheid en onderwijs

Zoek je een leuke en leerzame serious game ter aanvulling van een opleiding of veranderproces? Simenco draagt al meer dan 15 jaar bij aan succes, door het ontwikkelen van diverse serious games – van business game tot bedrijfssimulatie. 

 

Soorten serious games

Elke serious game van Simenco is weldoordacht. Verschillende aspecten komen aan bod voor specifieke inzichten; zo leren spelers hoe ze effectief problemen oplossen. Ook ervaren ze de uitkomsten van hun beslissingen, waardoor zij belangrijke inzichten verkrijgen.

Het belangrijkste uitgangspunt achter elke game is actieve deelname. Het gaat immers niet om de game die gespeeld wordt, maar om de ervaringen die men erdoor meekrijgt.

In het productaanbod vind je reeds ontwikkelde serious games, elk met een speciaal leerdoel. Zoek je een serious game toegespitst op de wensen van jouw organisatie? We kunnen elke game aanpassen of een geheel nieuwe game ontwikkelen.

 

Meer weten?

Simenco voert jouw serious game uit, maar je kunt hier ook zelf deel van uitmaken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, of een demo bekijken? Neem contact op.

Newsarchive