Managementgames: praktijk en theorie gecombineerd

Manager word je niet zomaar. Daar hebben je medewerkers de nodige ervaring voor nodig. Wij helpen ze aan die ervaring, zodat ze hun theoretische kennis kunnen toepassen. Daarvoor zijn managementgames ideaal. Op deze manier trainen we jouw (toekomstige) managers.

 

Een managementgame in het kort

Managementgames zorgen voor een koppeling tussen praktijk en theorie. Door middel van het spelen van uitdagende managementgames kunnen jouw medewerkers opgedane theoretische kennis uitvoeren in een vereenvoudigde weergave van de praktijk. Het geeft (potentiƫle) managers de kans theorie te testen. Zonder dat ze direct verantwoordelijk zijn voor een bestaande organisatie.

 

Inzicht in managementkwaliteiten

Managers hebben vaak de taak moeilijke beslissingen te nemen. Wat het effect is van deze beslissingen weten ze niet van tevoren. Door het spelen van een managementgame kunnen jouw medewerkers ervaren wat het effect is van het maken van keuzes in een bepaalde richting. Dat is leerzaam voor henzelf, want zo worden zij beter in het managen. Maar het is ook vooral leerzaam voor jou, want je krijgt snel inzicht in de managementkwaliteiten van je medewerkers.

 

Standaard of op maat

De managementgames van Simenco zijn zo ontwikkeld dat ervaring en inzicht de belangrijkste doelen zijn. Diverse bedrijven zijn je al voorgegaan, dus ook voor jouw sector kunnen wij de perfecte managementsimulatie maken. Bekijk onder Serious games enkele voorbeelden van onze games. Dit zijn voorbeelden die ook jij als managementgame kunt gebruiken, eventueel aangepast of op maat gemaakt. Bij Simenco kunnen we namelijk managementgames meer toespitsen op jouw specifieke situatie of een compleet nieuwe game ontwikkelen.

 

Ervaar het zelf!

Neem gerust contact op met Simenco als je vragen hebt over managementgames en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Wil je liever eerst zien wat een dergelijke game inhoudt, dan laten wij het je graag zelf ervaren.