Managementgames voor (toekomstige) managers

Manager worden vereist ervaring. Simenco helpt potentiele managers aan die ervaring. In managementgames passen deelnemers hun theoretische kennis toe, waarmee ze de basis leggen voor een succesvol leiderschap.

 

Wat is een managementgame?

Managementgames zorgen voor een uitdagende koppeling tussen praktijk en theorie. Door het spelen van deze games voeren medewerkers opgedane theoretische kennis uit in een vereenvoudigde weergave van de praktijk. (Potentiële) managers krijgen zo de kans hun theoretische kennis te testen, zonder de directe verantwoordelijkheid voor een bestaande organisatie.

 

Inzicht in managementkwaliteiten

Managers nemen moeilijke beslissingen, waarbij ze van tevoren niet weten wat het effect zal zijn. Het spelen van een managementgame geeft medewerkers inzicht in de gevolgen van bepaalde keuzes. Dat is leerzaam voor henzelf, maar ook voor jou als opdrachtgever, want je krijgt snel inzicht in de managementkwaliteiten van je medewerkers.

 

Standaard of op maat

De managementgames van Simenco zijn gericht op het opdoen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in managementkwaliteiten. Simenco maakt standaardgames en games op maat voor diverse sectoren – dus ook voor jouw sector. Laat een bestaande game aanpassen aan jouw leerwensen, of ga voor een compleet nieuwe game.

Diverse bedrijven zijn je al voorgegaan: bekijk onder Serious games voorbeelden van onze games.

 

Ervaar het zelf!

Heb je vragen over managementgames? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Of wil je de games zelf ervaren? Neem contact op.

Newsarchive