Business games voor opleidingen en veranderprocessen

Hoe reageren medewerkers wanneer ze beslissingen moeten nemen, waarbij niet alle factoren bekend zijn? Idealiter oefenen ze in een stimulerende, veilige omgeving. Dat is wat de business games van Simenco bieden. Ze stimuleren spelers en dragen bij aan opleidingstrajecten en veranderprocessen.

 

Gelijkenis met de realiteit

Business games geven een goed beeld van de complexiteit en dynamiek van de realiteit, maar dan in een vereenvoudigde weergave. Medewerkers krijgen verschillende problemen voorgeschoteld en worden gestimuleerd om zelfstandig oplossingen te zoeken.

 

Leuk en leerzaam

De serious games van Simenco zijn zowel leuk als leerzaam. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies hoe we deelnemers tot belangrijke inzichten brengen. Zo ervaren spelers de uitkomsten van hun beslissingen en leren ze hoe ze problemen het beste oplossen.

 

Ervaringsleren

Elke business game van Simenco is weldoordacht. Of het nu gaat om het nemen van beslissingen, definiëren van beleid, of vergroten van managementbewustzijn. Verschillende aspecten komen aan bod, toegespitst op specifieke leerdoelen en leerwensen.

Het uitgangspunt is dat deelnemers meedoen en zich volledig inzetten. Het gaat immers niet om de game die gespeeld wordt, maar om de ervaringen die men erdoor meekrijgt.

 

Meer weten?

Simenco ontwikkelt business games voor verschillende organisaties. Wij bespreken graag welke game het meest geschikt is voor jouw organisatie. Wil je meer weten? Of zoek je een op maat ontwikkelde game? Neem contact op.

Newsarchive